Барети пратени срещу въоръжен, живял 3 години в нелегалност 45-годишният има

...
Барети пратени срещу въоръжен, живял 3 години в нелегалност 45-годишният има
Коментари Харесай

Отведоха в затвора издирван, барикадирал се в „Люлин“

Барети пратени против въоръжен, живял 3 години в нелегалност 
45-годишният има да лежи 3 година и половина

Заради акцията по задържането на въоръжения и търсен мъж, служители на реда заградиха с ленти няколко блока в квартал “Люлин ”.
Петър Колев - мъжът, който се барикадира в столичния квартал “Люлин ”, е отведен непосредствено в пандиза, с цел да изтърпи присъдата си от 3 години и половина, заяви през днешния ден районният прокурор на София Невена Зартова.

Както писа “Труд news ”, Колев бе арестуван в четвъртък вечерта, откакто се барикадира в квартирата си и размаха револвер против служителите на реда. Освен психолози, които да договарят с него, наложи се да дойдат и барети от отряда за битка с тероризма на Министерство на вътрешните работи. На втория час обаче мъжът се съобщи. В дома му имало два противозаконни пищова “Глок ”.

Присъдата на Колев за хулиганска закана с ликвидиране на жена в заведение пред очевидци и за владеене на кокаин влезнала в действие на 14 април 2020 година Оттогава той живеел в конспиративност, бил разгласен за търсене, в това число и от Интерпол. Карал кола, която се водела на племенника му, а квартирата в “Люлин ” наела майка му. В неделя - 23 април, служители на реда се пробвали да го спрат при тунела в “Люлин ”, само че той избягал. Само след час със същата кола в “Борово ” Колев блъснал спряло такси, в което се качва клиент. Човекът още е в болница, има заплаха кракът му да бъде ампутиран.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР